Odluka o prodaji starih rashodovanih strojeva u vlasništvu Urbanizam d.o.o. Valpovo putem javnog nadmetanja – PREUZMITE DOKUMENT


Obavijest o odvozu otpada za vrijeme blagdana,

Datum objave: 21.12.2017.


Obavijest o odvozu ambalažnog stakla

“Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza miješanog komunalnog otpada s područja Grada Valpova, Općina Bizovac i Općina Petrijevci da će zbog blagdana Velike Gospe prikupljanje AMBALAŽNOG STAKLA, sukladno rasporedu prikupljanja korisnog otpada, započeti u srijedu 16.08.2017. od 07:00 sati te se nastaviti i naredni dan ukoliko u jednome danu ne budemo u mogućnosti preuzeti svu pripremljenu količinu.

Molimo stoga cijenjene korisnike da svoje PVC vrećice sa ambalažnim staklom pripreme za skupljanje najkasnije do 07:00 sati ujutro na dan 16.08.2017.

Vaše aktivno učešće u procesu recikliranja izravna je pomoć u zaštiti eko-sustava i okoliša, razvoju gospodarstva i očuvanju prirodnih resursa na čemu smo Vam iznimno zahvalni.

Brinimo o očuvanju okoliša zajedno. Izgovor nemamo!”


Obavijest o primjeni ljetnog radnog vremena za “Odjel gospodarenja otpadom”

“˝Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza miješanog komunalnog otpada s područja Grada Valpova, Općina Bizovac i Petrijevci da je zbog iznimno visokih dnevnih temperatura od dana 1.lipnja 2017. godine započeo sa primjenom ljetnog radnog vremena i sakupljanjem miješanog komunalnog i biorazgradivog otpada kao i svih ostalih korisnih frakcija koje se prikupljaju putem spremnika (PVC vrećica) sa kućnog praga (plastika, metal, staklo, kompozitni materijal i stari papir) od 5:00 sati ujutro. Molimo stoga cijenjene korisnike da svoje spremnike sa otpadom pripreme najkasnije do 5:00 sati ujutro na dan odvoza sukladno ustaljenom rasporedu odvoza miješanog komunalnog otpada. ”


Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza komunalnog otpada s područja Grada Valpova (SVI RAJONI) da će zbog podjele pribavljenih PVC spremnika od 240 litara izostati sakupljanje korisnog otpada – PLASTIKE kroz mjesec prosinac 2016. godine.

Za ostala prigradska naselja Grada Valpova kao i za Općine Bizovac i Petrijevci raspored odvoza selektivnog otpada ostaje nepromijenjen.”


Obavijest o odvozu plastike, 31.10.2016


Obavijest o postavljenim spremnicima za tekstilni otpad na području Grada Valpova


Obavijest o rasporedu odvoza miješanog otpada u vrijeme blagdana


Obavijest korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada na području Općine Petrijevci o promjeni davatelja javne usluge i početku obavljanja usluge odvoza komunalnog otpada


Raspored odvoza otpada


Raspored odvoza starog papira


* Obavijest korisnicima o razvrstavanju otpada

* Što stavljati u koju vrećicu za odvojeno prikupljanje otpada


* Obavijest korisnicima za električni i elektronski otpad


OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGE O PROMJENI CIJENA ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA NA PODRUČJU GRADA VALPOVA I PRIGRADSKIH NASELJA temeljem članka 24. stavka 4. i 5. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine RH broj: 41/14)


OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGE O PROMJENI CIJENA ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE BIZOVAC temeljem članka 24. stavka 4. i 5. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine RH broj: 41/14)


Obavještavamo cijenjene građane – korisnike usluge odvoza komunalnog otpada sa područja Grada Valpova i Općine Bizovac da višak komunalnog otpada, za koji im nije dostatna zadužena kanta, mogu zbrinuti u PVC vreće s logom URBANIZMA d.o.o. Valpovo, te iste mogu potražiti u prodavaonicama PPK Valpovo d.d. na adresama:

– Matije Gupca 44 i Antuna Branka Šimića 27 u Valpovu,
– Kralja Tomislava 143 u Bizovcu.


 

Skip to content