Obavijest o odvozu otpada za vrijeme blagdana

˝Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza miješanog komunalnog otpada s područja Grada Valpova da će zbog blagdana Božić prikupljanje miješanog komunalnog otpada sa područja grada Valpovo, Rajon I biti izvršeno u srijedu 27.12.2017, dok će skupljanje starog papira sa područja Općine Bizovac, Općina Petrijevci te prigradskog naselja Ladimirevci biti izvršeno u četvrtak 28.12.2017.

Prikupljanje selektivnog biorazgradivog otpada iz kućanstva putem dodijeljenih PVC vrećica izvršiti ćemo na dan 29.12.2017.(Petak)

Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza miješanog komunalnog otpada s područja Grada Valpova da će zbog blagdana i državnog praznika Nova Godina prikupljanje miješanog komunalnog otpada sa područja grada Valpovo, Rajon I biti izvršeno u utorak 02.01.2018, dok će skupljanje starog papira sa prigradskih naselja Grada Valpovo: Šag, Nard, Marjančaci, Ivanovci, Zelčin i Harkanovci te naselja Josipa Kozarca, Nikole Tesle, Eugena Kvaternika, Silvije Strahimira Kranjčevića i Hrastik biti izvršeno u srijedu 03.01.2018.

Molimo stoga cijenjene korisnike da svoje spremnike sa otpadom pripreme za skupljanje najkasnije do 7:00 sati ujutro na dane odvoza iz objave.

Vaše aktivno učešće u procesu recikliranja izravna je pomoć u zaštiti eko-sustava i okoliša, u razvoju gospodarstva i očuvanju prirodnih resursa na čemu smo Vam iznimno zahvalni.

Brinimo o očuvanju okoliša zajedno. Izgovor nemamo!˝